Hus och hem

Förnya sovrummet med enkla medel

När du tänker på renovering är det säkert badrum och kök som dyker upp först i huvudet. Men det är precis lika viktigt att renovera sovrummet ibland. Trots allt spenderar du mycket tid där! Dessutom kan ett välplanerat sovrum hjälpa dig att sova bättre.

Möblerna – behövs de bytas ut?

Oftast behövs inte möblerna bytas ut men det kan vara smart att investera i en ny bäddmadrass. Det är trots allt rekommenderat att göra minst var tionde år. Även kuddar och täcke behövs bytas ut med jämna mellanrum.

Möblerna däremot kan du enkelt slipa och måla om ifall det behövs. Lite färg kan göra stor skillnad för slutresultatet! Om du inte kan eller vill utföra arbetet själv kan du alltid anlita en målare Solna för jobbet.

Väggarna bör verkligen ses över

Oavsett om du vill tapetsera Stockholm eller måla om väggarna bör du välja dova färger som hjälper dig att sova bättre om natten. Eller varför inte tapetsera ort en fondvägg som drar fokus till sig och sedan måla övriga väggar?

Ett måleri Stockholm kan hjälpa dig med hela jobbet för att säkerställa ett fantastiskt slutresultat! Dessutom sparar du tid genom att anlita målare Bromma för jobbet, tid du kan spendera på att göra roligare saker.

Dekorera med din personliga stil

När du sedan fått väggarna iordninggjorda och möblerna uppdaterade är det dags att dekorera! En mjuk och fluffig matta passar alldeles utmärkt vid sängen. Och gröna växter renar luften och hjälper dig att sova bättre om natten.

Glöm inte bort tavlor på väggarna. Här kan du välja mellan att sätta upp en eller två större tavlor eller att skapa en tavelvägg. Just nu är det väldigt populärt med tavelväggar eftersom de är så snygga och binder ihop rummet på ett naturligt vis!

Planera renoveringen av sovrummet noga innan du sätter igång!

Kommentarer inaktiverade för Förnya sovrummet med enkla medel