Tobak

En kort recension av Velo, Swave och Extreme! 

Hej och välkommen till redaktionens senaste test av snus från varumärkena Velo, Swave och Extreme! Som vanligt har vi noggrant testat och dokumenterat våra smakupplevelser för att kunna ge er läsare en tydlig bild av vad ni kan förvänta er av de olika produkterna. I denna artikel har vi valt en produkt från de ovan nämnda varumärkena. Dessa har beställts på nätet och levererats hit till kontoret. Här är resultatet:

Från Velo har vi testat deras smak ”Tropic Breeze”, som är ett vitt portionssnus med en tropisk smak av ananas och mango. Vi upplevde att snuset hade en fräsch smak och att smakerna av ananas och mango var tydliga utan att vara överväldigande. Velo Tropic Breeze har en nikotinhalt på 4,5 mg/portion och kommer i en dosa med 20 portioner. Påminner lita om andra smaker som har inslag av CBD, men är mer direkt och lite mer öppen i paletten.

Från Swave har vi testat deras smak ”Frosty Spearmint”, som är ett vitt portionssnus med en kylig smak av spearmint. Vi upplevde att snuset hade en ren och uppfriskande smak av mint, utan den starka mentolsmaken som vissa andra mintsnus kan ha. Swave Frosty Spearmint har en nikotinhalt på 8 mg/portion och kommer i en dosa med 24 portioner.

Från Extreme har vi testat deras smak ”Blue Ocean”, som är ett vitt portionssnus med en frisk smak av havssalt och citrus. Vi upplevde att snuset hade en unik och uppfriskande smak som påminde oss om en sommardag vid havet, precis som White Fox Peppered Mint. Extreme Blue Ocean har en nikotinhalt på 15 mg/portion och kommer i en dosa med 24 portioner.

Sammanfattningsvis är alla tre varumärkena väl värda att testa om du är på jakt efter en ny smakupplevelse, särskilt om du letar efter märken som påminner om SNATCH. Velo Tropic Breeze är perfekt för dig som vill ha en fräsch och tropisk smak, Swave Frosty Spearmint är ett bra alternativ för dig som gillar mint men vill undvika den starka mentolsmaken och Extreme Blue Ocean är ett spännande val för dig som vill ha en smak som sticker ut från mängden. Vilken smak du än väljer hoppas vi att vår recension har varit till hjälp för dig!

 

Kommentarer inaktiverade för En kort recension av Velo, Swave och Extreme!