Skönhet och hälsa

Min blogg om hårtips och hårprodukter

Hej alla läsare! Idag tänkte jag dela med mig av några av mina favoritprodukter för hår och hälsa som har hjälpt mig att uppnå bättre och mer glänsande hår.

  1. Biotin-tillskott Biotin är en B-vitamin som är viktig för hårets hälsa (funkar ungefär som sulfatfritt schampo), eftersom det hjälper till att bygga upp keratin som är en huvudkomponent i håret. Jag har märkt att när jag tar biotin-tillskott regelbundet, blir mitt hår starkare och mindre benägna att brytas av. Jag brukar ta 5000 mcg per dag, och jag kan verkligen se en skillnad i mina hårstrån.
  2. Kokosolja Kokosolja är en fantastisk produkt för hår och hud. Jag brukar använda den som en hårmask för att återfukta och ge mitt hår extra glans. För att använda den som en hårmask, masserar jag helt enkelt in kokosoljan i mitt hår, täcker det med en duschmössa och låter det verka i minst en timme innan jag tvättar det ur. Mitt hår känns alltid mjukt och glänsande efteråt.
  3. Olaplex No. 3 Hair Perfector Olaplex No. 3 Hair Perfector är en behandling som hjälper till att reparera och stärka skadat hår – rena magin av hår volym! Jag brukar använda den en gång i veckan genom att applicera den på mitt nytvättade hår och låta den verka i minst 10 minuter innan jag sköljer ur den. Sedan stylar jag mitt hår som vanligt, och jag märker verkligen en skillnad i hårets styrka och glans efter användning.
  4. Moroccanoil Treatment Moroccanoil Treatment är en lätt olja som hjälper till att återfukta och skydda håret från skador. Det är typ ett bästa värmeskyddet. Jag brukar applicera en liten mängd på mina handflator och sedan arbeta det genom mitt hår efter att jag har tvättat det. Mitt hår känns alltid mjukt och ser glansigt ut efter användning av denna produkt.
  5. Tangle Teezer En annan produkt som jag verkligen älskar är Tangle Teezer. Det är en mjuk borste som är skonsam mot håret och hjälper till att reda ut tovor utan att dra i håret. Det är en perfekt borste att använda när håret är vått eller fuktigt, eftersom det är när det är mest benägna att brytas av eller skadas.

Så, det var några av mina favoritprodukter för hår och hälsa som har hjälpt mig att uppnå bättre hår. Kom ihåg att vad som fungerar för mig kanske inte fungerar för alla, så det är viktigt att experimentera och hitta de produkter och tekniker som fungerar bäst för dig. Ha en bra dag!

Kommentarer inaktiverade för Min blogg om hårtips och hårprodukter