Hus och hem

Sovrummet du drömmer om

Har du tröttnat på ditt gamla sovrum och vill få till en riktig renovering? Kanske har du äntligen hittat rätt inspiration eller helt enkelt äntligen sparat ihop tillräckligt mycket för att kunna genomföra renoveringen. Oavsett, är en sovrumsrenovering helt fantastisk.

Eftersom det oftast inte tar så lång tid att genomföra är det en lättare renovering. Men resultatet kan förändra hela hemmet. Och även din nattsömn! Ett väl inrett sovrum bjuder in till vila och sömn. Ha det i åtanke då du inreder ditt nya sovrum. Tänk mjuka färger och former. Plus mörkläggningsgardiner!

Välj ett tema

Det allra första du bör göra är att välja ett genomgående tema för sovrummet. Självklart bör temat spegla din egen personlighet. Men beige, grå och dova blå färger hjälper dig att varva ner efter en lång arbetsdag. Plocka upp färgerna du väljer i alla tyger och ytor i rummet för att skapa en känsla av harmoni.

Glöm inte bort att dekorera med tavlor, speglar och även gröna växter!

Väggar och golv

Väggarna kan du säkerligen måla om själv, annars kan du anlita målare Stockholm om det behövs! Men hur gör du med golvet? Visst går det att täcka med en matta. Men mattan täcker inte hela golvet och det slitna trägolvet kommer ändå att synas. Ett smart tips är att anlita en firma för golvslipning Nacka. Det gör verkligen stor skillnad på hela rummet med ett fräscht golv.

Och när du slipar golvet kan du själv välja om du vill få det oljat, lackat, vaxat, målat eller varför inte behandla golvet med såpa! Genom att anlita golvslipning Nacka kan du verkligen få till en hållbar och snygg förändring av sovrummet. När du ändå håller på kan det vara värt det att verkligen ta hand om allt!

När du ska renovera sovrummet är det smart att anlita golvslipning Lidingö för bästa möjliga resultat!

Kommentarer inaktiverade för Sovrummet du drömmer om