Hus och hem

Städbolag Stockholm

När du anlitar ett städbolag så finns det några olika saker som du behöver tänka på. Nedan kan du ta del av några saker som kan vara bra att tänka på om du ska anlita en städfirma:

  • Tänk på att vara så tydlig som möjligt med dina instruktioner. Berätta vad du vill att de ska göra så att de vet vad du förväntar dig av dem.
  • Var noga med att säga om du har några speciella önskemål. De flesta städfirmor hjälper gärna till om du har några speciella önskemål men du måste berätta hur du vill ha det.
  • Städfirma Stockholm – Priser kan variera när du anlitar en städfirma för hemstädning Stockholm. Hitta ett pris som är rimligt men tänk också att du kanske inte får den bästa servicen om du anlitar den billigaste firman.

Städbolag Stockholm – Ansvarsförsäkring

När du anlitar ett städbolag så är det viktigt att de har en ansvarsförsäkring. Om någonting i ditt hem skulle gå sönder medan de städar så täcker en ansvarsförsäkring alla kostnader. Därför är det väldigt viktigt att kolla om städfirman har en ansvarsförsäkring innan du anlitar en städfirma. Om ett städbolag har en ansvarsförsäkring så är det också ett bra tecken på att det är en seriös verksamhet. Det finns många oseriösa städbolag och därför så är det bra att kolla upp så mycket information som möjligt.

Referenser och recensioner

När du anlitar en städfirma Eskilstuna så är det väldigt bra att kolla referenser och recensioner. För att undvika oseriösa städbolag så bör du kolla upp recensioner på städbolaget. Att kolla recensioner på sociala medier är alltid en bra ide för att se hur företaget behandlar klagomål och liknande. Om det inte går att hitta någon information om städfirman så ska du vara försiktig. Före du släpper in någon i ditt hem så är det viktigt att du vet att de är pålitliga.

Städgaranti

Det är vanligt att etablerade städbolag har en städgaranti. Detta innebär att du kan kontakta städfirman om du hittar felaktigheter i deras städning. Hur lång tid du har på dig att hitta eventuella fel i städningen varierar. Vanligtvis så brukar det vara mellan 2 till 7 dagar. Skulle det vara så att städaren har slarvat så kontaktar du bara firman och så åtgärdar dom problemen. Detta är väldigt händigt vid en flyttstädning Stockholm då det är viktigt att hemmet är helt rent innan du flyttar ut. Kolla därför om städfirman som du anlitar har en städgaranti eller inte. En städgaranti visar också att det är en seriös verksamhet som är villig att åtgärda sina misstag.

Testa städbolaget

Innan du bestämmer dig för att anlita en städfirma Solna regelbundet så kan det vara bra att göra en provstädning. Då kan du se om firman är seriös och om de gör ett bra jobb när de städar ditt hem. När du anlitar en städfirma så är det också viktigt att du kommer överens med den som städar och är bekväm med att lämna dem i ditt hem. Därför är det en bra ide att testa städbolaget innan du bestämmer dig för att använda en firma regelbundet.

Summering

För att summera så finns det många saker du bör tänka på innan du anlitar en städfirma Enköping. Var väldigt tydlig med vad du förväntar dig och meddela om du har några speciella önskemål. Kolla alltid om företaget har en ansvarsförsäkring och en städgaranti då det kan vara bra att ha och tyder på att bolaget är seriöst. Kontrollera referenser och recensioner för att försäkra dig om att det är en seriös firma. Före du anlitar en städfirma för regelbunden städning gör en provstädning och se om du är nöjd med resultatet.

Kommentarer inaktiverade för Städbolag Stockholm