Fritid & intressen

Vad är nikotinpåsar?

Nikotinpåsar liknar snus eftersom de är gjorda för att placeras mellan läppen och tandköttet och behöver inte spottas. De innehåller emellertid inte tobaksblad utan en form av uttorkad nikotin (med tillsatta smaker) och behöver inte hållas kalla. Nikotin absorberas i blodomloppet via slemhinnorna i munnen. Påsarna innehåller i allmänhet också växtfibrer, smakämnen och sötningsmedel.

Fördelarna med nikotinpåsar

Den största fördelen med att byta till nikotin påsar är att nikotin kan konsumeras i en skada-reducerad sätt istället för att bränna tobak och absorbera nikotin via lungorna som med cigaretter. (Detta är ett säkrare sätt att njuta av nikotin.). Nicopods kan också användas var som helst utan att störa andra människor från rök eller lukt av rökning.

Vad är nikotinpåsar gjorda av?

De är gjorda av högkvalitativa livsmedelsingredienser, inklusive nikotin, vatten, eukalyptus, aromer och sötningsmedel. Den finns i en mängd olika smaker och nikotinstyrkor. Den innehåller ingen tobak.

Är det som snus?

Ja och nej. Det används på samma sätt som snus, liknar portionssnus men innehåller inte tobak.

Kan jag svälja påsen?

Den är avsedd att användas oralt utan matsmältning. Det är därför inte avsett att sväljas.

Tuggar man på dem?

Nej, du borde inte tugga det. Nikotinet absorberas genom tandköttet. Nikotinpåsar är inte avsedda att tugga på – detta kommer att hämma produktens prestanda.

LYFT TROPIC BREEZE SLIM ALL WHITE PORTION

BESKRIVNING

LYFT Tropic Breeze smal helvit del är inspirerad av Asien och exotiska frukter.

Ingredienser: De helt vita påsarna innehåller naturliga fibrer från skandinaviska tallar och eukalyptus, nikotin, vatten, stabilisatorer och smakämnen som bas.

Nettovikt Enkel burk: 16,8 gram

Nikotinnivå: 8,0 mg / g

Finns i enkla burkar och rullar (10 burkar)

Tillverkare LYFT – BAT

LYFT URBAN VIBE STRONG ALL WHITE PORTION

BESKRIVNING

LYFT Urban Vibe Strong All White Portion är en helt vit nikotinprodukt utan tobak. Urban Vibe har en smakkombination av röda frukter med en aning tranbär och intensiv stimulering.

Vikt: 16,8 gram

Smakbeskrivning: Röda bär

Nikotinnivå: 14 mg / g

Finns i enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare LYFT

ZYN SLIM LEMON SPRITZ

BESKRIVNING

ZYN Slim Lemon Spritz har en fantastisk smak av citron och grapefrukt. Det sticker ut från resten av ZYN-produkterna genom kombinationen av den sura smaken från citrus och grapefrukt med sötma från rosenvatten och persika. ZYN Slim Lemon Spritz har en styrka på 2, vilket är lägre styrka än de andra ZYN Slim-produkterna.

Vikt: 16,8 g

Smakbeskrivning: citron, grapefrukt

Nikotinnivå: 8 mg / g

Finns i enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare ZYN

DISSIDENT CITRUS

BESKRIVNING

Dissident Citrus med en smak av grapefrukt. Dissident är ett nytt varumärke på marknaden, grundat 2017 av en grupp estniska människor med ett uppdrag: att ge dig moderna påsar av hög kvalitet till nikotinindustrin.

Vikt: 11 gram

Smakbeskrivning: Grapefrukt

Nikotinnivå: 21 mg / g

Finns i enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare Dissident

POSE RED ALL WHITE MINI PORTION

BESKRIVNING

Pose är en ny påse från den svenska tillverkaren The Art Factory. Denna nikopod kan tuggas och sedan parkeras under överläppen för en långvarig effekt. Påsen är tuggummibaserad och den söta smaken av frukt utlöses när du tuggar påsen.

Vikt: 7,5 gram

Smakbeskrivning: Söt och fruktig

Nikotinnivå: 4 eller 7 mg / g

Påsstorlek: mini smal 0,37 gram

Antal påsar: 20

Textur: fuktig

Tillverkare: The Art Factory

 

Kommentarer inaktiverade för Vad är nikotinpåsar?