Hus och hem

Renovera Stockholm

Vi på Renovera Nu, är specialister på renovering badrum Stockholm och stambyte Nacka. Det är redan tusentals badrum som vi har renoverat. Så vi har rutin och våra metoder är finslipade och vi kan utföra mindre och större projekt. Vi räknar ut allt som det kräver med mått och kostnader. Därtill gör vi designen till ditt badrum tillsammans med dig och utför alla jobb som det kräver att få ditt badrum färdigt.

Renovera Stockholm

Då du bor i Stockholm eller närområden runtom, så kan du tryggt anlita oss med din badrumsrenovering. Vi har alla nödvändiga certifikat och är kunniga inom vår bransch. Vi gör alla arbeten med högsta kvalitet just enligt din önskan.

Renovering Stockholm

Det vi gör först är att vi kommer hem till dig och går igenom det utrymme som ska bli renoverat. Du har nu också möjlighet att ställa frågor till oss. Efter detta räknar vi ut vad projektet kommer att kosta och skickar en offert till dig. Du betalar först när allt är klart. Nu får du tillsammans med en designer planera hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Ni väljer bra material och väljer de fasta inredningen och du går igenom färger och dylikt. Du får också se en 3D modell av ditt färdiga badrum.

Reniveringen

När du godkänt offerten och allt är färdigt planerat börjar vi med själva byggprojektet. Då kommer först en projektledare och har ett möte med dig om allt det praktiska och gör en checklista för alla skeden i projektet. Du behöver inte sedan bry dig om någonting, utan vi sköter allt för dig. Nu kommer våra trevliga hantverkare hem till dig och börjar på jobbet med ditt badrum. Vi jobbar effektivt och på ett sådant sätt att det stör alla så lite som möjligt. När jobbet är gjort, gör vi ännu en sista granskning att allt är som det ska och att du är nöjd.

Kommentarer inaktiverade för Renovera Stockholm